esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Julistiko tuleva pääministeri Sipilä juuri sodan suomalaisia vastaan?

Keskustan puheenjohtaja ja tuleva pääministeri Juha Sipilä julkisti juuri Keskustan vaaliohjelman ja 5 tavoitetta Suomelle koska Suomen tilanne on niin vakava.  Sipilän ajatus on korvata suomalaiset halpatyövoimalla lakauttamalla työvoiman tarveharkinta, jonka perusteella Ruotsissakin 66% oleskeluluvista meni aloille, joissa ei ollut edes rakenteellista työvoimapulaa. Nyt Sipilän hallitusneuvotteluja käydään tältä pohjalta jo nyt ja tätä tarkoitusta varten tukemaan on menossa ennennäkemätön kampanja. Joka puolella julkaistaan suomalaisten palkansaajien syrjäyttämiseen tähtäävää uutisartikkelia, raporttia ja kannanottoa. 

 

OECD:n raportti viime vuodelta toteaa saman asian, että Suomi on vakavissa ongelmissa, mutta kehottaa maahanmuuton lisäämisen sijaan työllistämään entisetkin. Miksi Sipilä sitten toistaa Juhana Vartiaisen kestämättömiä teesejä, jotka perustuvat jonkin sortin etniseen puhdistukseen pikemminkin kuin osoitettavissa olevaan näyttöön. Suomi on osa reilun 500 miljoonan ihmisen työmarkkina-aluetta eikä meillä ole pulaa työvoimasta. Maahanmuuttomme on sosiaaliperäistä eikä kulttuuritulkit ole uusi Nokiamme, vaikka Sipilä on saanut tälläisen kuningasidean samalla kun välttelee julkisuutta ettei sammakoita tule lisää. Riskit ovat myös valtavia ja Suomen koko jäljelle jäänyt hyvinvointivaltio laitetaan uhkapelin panokseksi jos kulttuuritulkeista ei tulekaan uutta Nokiaa.

 

Julistiko siis tuleva pääministeri ja keskustalaiset yleensäkin Stalinin jälkeen avoimen sodan suomalaisia vastaan, jotta meidät korvataan halpatyövoimalla kun halpatyövoima kohdistuu juuri aloille, jossa ei ole työvoimapulaa?  Sipilä tietää ettei suomalaisten syrjäyttämisellä rahoiteta hyvinvointivaltiota etenkin kun suomalaisten palkkakustannukset ovat päättäjien tekemien päätösten takia halpatyövoimaa korkeampia.  Jos kustannukset ovat liian korkeita, niin Sipilä voi leikata palkkakustannuksia kautta linjain eikä jatkaa suomalaisten palkansaajien ostokyvyn heikentämistä.

 

Minä sain tarpeekseni älyttömistä ideioista ja suurien riskien ottamisesta kun Kataisen piti saada Suomen taloutta kuntoon. Siitä tulikin katastrofi ja Stubb on fyysisesti Suomessa, mutta henkisesti Twitter-maailmassaan. Ajattelin tulevissa vaaleissa äänestää Keskustaa, mutta tämän takia en voi eikä varmasti kukaan muukaan jos vain tajuaa, että Keskusta laittaa hyvinvointivaltion turvaverkot uhkapeliin ilman palautusoikeutta tai kuluttajansuojaa. 

 

"Kärkihankkeet:
mm.


- Toimeliaisuutta ja kilpailua rajoittavaa sääntelyä puretaan esimerkiksi poistamalla ETA-alueen ulkopuolelta tulevan työvoiman tarveharkinta."

 

http://www.keskusta.fi/news/Sipila-julkisti-Keskustan-viisi-tavoitetta-S...

 

"

https://www.sak.fi/ajankohtaista/uutiset/ihmiskauppa-rehottaa-ruotsissa-...

 

Sipilä VS. Ruotsin kokemukset:

 

""– Työluvat ovat yleistyneet etenkin siivousalalla, rakennusalalla ja muilla aloilla, joissa ei ole edes ollut tarvetta ulkomaiselle työvoimalle. 66 prosenttia työluvista menee nykyisin näille aloille."

 

OECD:n raportti:

http://www.oecd.org/eco/surveys/Overview_Finland_2014.pdf

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Esa Niemi

Jukka, tämä totta. Nyt halutaan vielä korvata suomalaiset työpaikoiltaan yhä laajemmin.

Susanna Kaukinen

Kyllä julisti. Kok-SDP-Kesk -akseli on täysin isänmaalle vihamielinen. Suosittelen katsomaan muualle. Jopa PS alkaa vajua tähän suuntaan ja sen takia en itse voisi mennä senkään puolueen nykyisten €U-, €uro- ja varmaan pian NATO-myönteisten teesien taakse.

Mielestäni IPU on oikeasti yksi erittäin harvoista jäljellä olevista puolueista, jotka ajaa suomalaisten asiaa. Vassaritkin haluaa vaan kantaa rahaa €uropankkiirien pohjattomaan mustaan aukkoon.

IPU:n ohjelman löydät vaikka täältä:
=> http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/18523...

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

"Jopa PS alkaa vajua tähän suuntaan ja sen takia en itse voisi mennä senkään puolueen nykyisten €U-, €uro- ja varmaan pian NATO-myönteisten teesien taakse."

Unohdit, että PS hyväksyy myös TTIP-sopimuksen.
Olen aina ihmetellyt politikkoja, jotka hyväksyvät jonkun sopimuksen ennenkuin se on valmis?

Henry

Jaana Holappa

Kiitos Susanna Kaukinen. Siis meillä on aitojakin vaihtoehtoja valtapuolueille jotka tuntuu olevan täysin saman agendan alla! Hyvää infoa jota ei mainosteta näköjään liiemmin €liitin valtamedioissa. Syykin näköjään taitaa olla aika selvä. Liian rehellinen puolue €un €liitille, ja sen rakennekorruptiolle ;) Tää puolue voisi vaikka pitää kansalaisten puolia vallan ja ahdeuden sokaistamassa €liitin omassa valta hulluudessa. Ulkomaillakin on valtavassa nousussa €un vastaiset puolueet. Ovat saavuttaneet valtaisaa suosiota, ja parlamentti paikkoja jo esim: Podeimos Espanjassa. Itse ainakin tiedän kelle ääneni annan :) Noi kaikki muut valtapauolueet on nyt jo nähty, ja koettu. Ei kiitos enää.

Susanna Kaukinen

Ilmeisesti kysymys on kahdesta asiasta:

#1. tällä tavalla saadaan poljettua suomalaisten palkat
#2. tällä tavalla saadaan tuhottua suomalainen kulttuuri

molemmat on tärkeitä globalisaatioimperialismin tavoitteita. Kansallinen solidaarisuus on ongelma, kun halutaan uusliberaali maailma, jossa kukaan ei välitä naapuristaan.

Tämä hanke on monessa maassa ja aika pitkällä.

Olennaista on ymmärtää, että solidaarisuuden tuhoaminen on oikeiston intresseissä s.e. kansat, joilla ei ole sisäistä yhtenäisyyttä ja solidaarisuutta eivät halua hyvinvointivaltioita.

U$A:ssa ollaan jo tilanteessa, että valkoiset äänestävät yhteisiä palveluita vastaan siksi, että eivät halua maksaa "niille", joilla tarkoitetaan latinoita ja mustia.

Liiallinen maahanmuutto on ilmeinen tapa tuhota kulttuuri ja aiheuttaa sisäisiä jännitteitä, joista varkaustalousaatelisto sitten kuorii kermat päältä.

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Juuri Elinkeinoelämän valtuuskunta raportoi, että 56-vuotiaita ei kukaan ota töihin. Miksi vapauttaa työvoiman maahantuonti, kun voisimme työllistää vahemmat työnhakijat.

Esa Niemi

Mikko, siinäpä hyvä kysymys, tämän lisäksi meillä on työllistämättä entisetkin maahanmuuttajat. Ajankohta on selvästikin väärä ja motivaatio on muualla, eli palkkojen polkeminen ja suomalaisten syrjäyttäminen.

Työvoimapula on selkeästi tekosyy politiittisen linjauksen oikeuttamiselle aivan kuten Mainilan laukaukset olivat oikeutus Stalinin politiikalle.

Pekka Pylkkönen

Joku koomikko sanoi erinomaisesti:

"Yes, immigrants steal our jobs. But maybe, just maybe, if someone without money, contacts or speaking the language steals your Job, you are shit"

Anne Lindell

Kyllä tuntuu pahalta, jos Sipilä todella tuota tarkoitti. Itse olen sitoutumaton, mutta maatalossa kasvaneena ja liukumiinoissa karaistuneena Keskusta on aina ollut kuitenkin sydäntäni lähellä huolimatta Väyrysestä ja Olli Rehnistä. ... Nyt ei kuitenkaan ole enää näin. Viimeisetkin sympatian rippeet kaikkosivat.

Ja Pekka on oikeassa ... eiväthän he oikeastaan vie työtämme vaan rahamme.

Käyttäjän ErkkiKelloniemi kuva
Erkki Kelloniemi

Kokoomuksen yrittäjäporukka siirtyi kepuun, koska Kataisen-Stubbin Kokoomus ei kyennyt toteuttamaan riittävästi EKn tavoitteita. Se on ollut aina selvää, että Keskustan ja Kokoomuksen huoneistoja erottavat yrittäjien kohdalla vain kaksoisovet, jotka nyt on avattu sepposen selälleen. Modernisoidusta Vanhasen työreformista taitaa tulla nyt se keskiö, jonka ympärille kootaan uuden hallituksen ohjelman toimeenpanoporukkaa. Kepun puolelle mennään nyt Kokoomuksesta joukolla, jotta seuraava hallitus on se, joka puskee poikittaisella mailalla köyhät kyykkyyn ja avaa hyökkäyspäässä pakkopelin. Punamullasta tulee oikeistolainen, mikäli demareiden kannatus ei nouse yli 20 %.

Esa Niemi

Erkki Kelloniemi, eikös SDP:n Antti Rinnekin kääntänyt selkänsä jo duunareille ja pyörsi aiemmat puheet työvoiman tarveharkinnan lakkauttamisen vastustamisesta.

Nyt kun hallitusneuvotteluja jo käydään, niin Antti Rinnekin kertoi kannattavansa EK:n tavoitetta työvoiman tarveharkinnan lakkauttamisesta. On siis aivan sama äänestätkö demareita, kokoomusta tai kepua. Isommista puolueista perussuomalaisten kantaa en tiedä.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Molemmissa puolueissa sekä keskustassa että kokoomuksessa, jotka kannattavat tätä saatavuusharkinna poistamista hoetaan, että maahanmuuttajille pitää sitten maksaa Tessin mukaista palkkaa!

Kuitenkin molemmat vastustivat ammattiliittojen kanneoikeutta, joilla se olisi pystynyt paremmin puuttumaan ulkomaalaisen työvoiman alipalkkaukseen.

Tämä muistio kertoo myös paljon kokoomuksen asennoitumisesta harmaaseen talouteen http://fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muisti...

Olisiko keskusta toiminut samoin jos olisi ollut mukana noissa hallitusneuvotteluissa?

Esa Niemi

Tässä vielä hyvä uutisartikkeli aiheesta ennen Keskustan virallista ilmoitusta ajavansa työvoiman tarveharkinnan lakkauttamista jo alkavalla hallituskaudella. Otsikkokin kertoo jo kaiken olennaisen; tarvetta ei ole, mutta Keskusta ja Kokoomus haluavat eroon tarveharkinnasta.

Keskustan ilmoituksen aikaan tuli EVA:n raporttikin ja VATT:n Juhana Vartiainen hokee samaa mantraa eri puolilla mediaa ilman, että häneltä kysytään lukujen tai muun perään ollenkaan. Perussuomalaisten ryhmäjohtaja Jari Lindström sanoo, ettei tarveharkinnasta pidä luopua.

"Ulkomaista työvoimaa ei ehkä tarvitakaan lisää

Kotimaa Julkaistu 19.1.2015 klo 00:11 | 0

Keskusta ja kokoomus haluaisivat silti eroon työn perässä muuttavien tarveharkinnasta.

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotim...
"

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Tosiasiahan on se, että Sumessa on yksipuoluejärjestelmä. Siinä on hämäyksen vuoksi eri lohkoja, joista näennäisesti johtoon valitaan se, joka kansan silmissä kulloisellakin hetkellä vähiten ryvettynyt. Todellisuudessa kaikki lohkot tietenkin ajavat täsmälleen samaa politiikkaa, mutta jokainen niistä esittää vuorollaan "oppositio"roolia.

Ne puolueet, jotka oikeasti ovat tuon järjestelmän ulkopuolella, myös pidetään tiukasti pois häiritsemästä "konsansusta" eli yksipuoluedktatuuria. Samoin kuin järjestelmään tyytymättömät ja jutun juonen ymmärtävät pidetään tiukasti pois valtamediasta.

Kaiken tämän huomioon ottaen on yllättävää, että noinkin älykäs mies kuin blogisti, edes harkitsee Keskustan äänestämistä. Ehkä se selittyy sillä, että suomalaiset tuntuvat ainakin tällä hetkellä olevan itsetuhoista kansaa, joka valmistautuu nurisematta (Tai nurkantakana nuristen) ottamaan vastaan oman tuhonsa.

Toimituksen poiminnat