esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Eskilstunan moskeijan islamofobinen rasvankeitin

Eskilstunan taannoinen moskeijapalo oli joiltain osin kuin toisinto kuuluisasta Tampereen pizzerian tuhopoltosta, jossa vilkkaan mielikuvituksen omaavat poliittiset henkilöt johtivat keskustelua sekä tulipalon tutkintaa.  

 

Eskilstunan moskeijan tulipaloa ei ehditty edes sammuttaa kun media Suomea myöten tiesi, että kyseessä on tuhopoltto ja islamofobia. 

 

Moskeijaa alettiin rakkauspommittamaan, islamofobia lakeja vaadittiin sekä sananvapauden kaventamista entisestään. Vauhtia ei hidastanut se, että paloa tutkineet eivät löytäneet viitteitä tuhopoltosta. Nyt viikkojen islamofobiarummutuksen jälkeen palotutkinnan tiedot vahvistavat, että palo sai alkunsa päälle unohtuneesta rasvakeittimestä.  Ruotsalaisessa mediassa moskeijan paloa vieritetään edelleenkin islamofobian syyksi kun siitä tuli islamofobian vastaisen taistelun symboli eikä totuudella ole nykyään niin väliä kunhan voi syyttää ihmisiä rasismista ja islamofobiasta.

 

Hyvää rasisminvastaista viikkoa ja taistellaan kaikki rasismia ja etenkin islamofobisia rasvankeittimiä vastaan. 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Niko Sillanpää

Henrik Arnstadin mukaan disinformaatiolla ei ole väliä, koska tapahtumat olisivat voineet mennä niin ja kyseessä on kuitenkin hyvän politiikka. Nyt aikakirjoihin jää, että Ruotsissa tapahtui kolme "moskeijaiskua", totuudesta viis.

Esa Niemi

Ammutaan kaikkea mitä liikkuu kuulostaa ihan tervejärkisen ihmisen ajattelulta.

Käyttäjän EsaPaloniemi kuva
Esa Paloniemi

Joku lehtimoguli aikoinaan taisi sanoa: "Älä anna totuuden pilata hyvää juttua." Pätee varmaan tässäkin.

Toimituksen poiminnat