esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Vihreät, harmaa talous ja kaksoisstandardit

Vihreiden ek-vaaliehdokas halusi kovasti markkinoida itseään ja Virheitä kaupungilla liikkuessani.  Alaspäin sojottava gallup sai vipinää jalkoihin. 

 

Kerroin huolistani, että työvoiman tarveharkinnan lakkauttaminen on ongelmallinen mm. harmaan talouden kasvun takia kuten Ruotsissa. Ehdokas kertoi reippaasti, että Vihreät pitävät huolen ettei tarveharkinta lisää harmaata taloutta koska Vihreät vastustavat terhakkaasti harmaata taloutta. Vastasin tähän ettei Vihreät ole ehkä paras esimerkki harmaan talouden vastustamisen suhteen.

 

Pokkaa oli vaikea pitää yllä kun kerroin, että Heidi Hautalakin istui harmaan talouden vastaisessa työryhmässä samalla kun maksoi palkkoja pimeästi maahanmuuttajalle, jota Hautala härskisti käytti hyväkseen jättääkseen verot maksamatta. Ville Niinistö ajeli ulkomailla rekisteröidyllä autolla eikä maksanut autoveroja. Tämän jälkeen ehdokas yritti pelastaa tilanteen hymyilemällä posket viattomasti punottaen ja muisti, että hänen täytyy käydä hakemassa lisää lentolehtisiä 3.0 litraisesta autostaan, jonka hiilidioksiidipäästöt ovat moniin muihin autoihin verrattuna moninkertaiset.  Auto oli kyllä rekisteröity Suomeen, mutta siinä oli kaksoisstandardeja yhdelle päivälle ihan riittämiin.

 

"Remonttikohun pyörittelemä kehitysministeri Heidi Hautala eroaa harmaata taloutta kitkevästä ministerityöryhmästä.

Hautala oli vielä muutama päivä takaperin sillä kannalla, että aikoo säilyttää paikkansa ministerityöryhmässä.

Hautalan pimeänä maksama oviremontti on kuitenkin aiheuttanut yhä kasvavaa painetta ministeriä kohtaan, joka on pyytänyt tapausta anteeksi ja kertonut katuvansa tekoaan.

Harmaan talouden ehkäiseminen on yksi hallitusohjelman päätavoitteista."

 

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2013/03/16/heidi-hautala-jattaa-harm...

 

 

"Niinistö ei tiennyt, ettei olisi saanut ajaa yksin Suomessa perheen Ruotsiin rekisteröityä autoa.

Ympäristöministeri Ville Niinistö (vihr) on todennäköisesti rikkonut autoverolakia ajamalla Suomessa Ruotsiin rekisteröityä autoa.

Niinistön entisen puolison Maria Wetterstrandin nimissä oleva Ford Focus -henkilöauto on ollut Niinistön mukaan käytössä pääasiassa Ruotsissa, mutta vuonna 2007 hankittua autoa on pidetty Suomessa lomilla.

Lain mukaan Suomessa vakituisesti asuva ei saa käyttää ulkomaille rekisteröityä autoa Suomessa edes tilapäisesti, jos veroja ei ole maksettu Suomeen."

 

http://www.hs.fi/kotimaa/a1365996373882

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Erkko Korppaanmäki

Moniluttuurisuutta ihailevana, perusvihreä äänestäjä matkustaa pari kertaa vuodessa ulkomaille lentokonella, samalla polttaen 20-30000 litraa dinosaurusöljyä per suunta. Voimautuneena jaksaa sitten taas kotona paheksua naapurin vanhan auton co2-päästöjä ja muita ei-valveutuneita.

Esa Niemi

Muistelen, että Sinnemäki oli ministereistä ahkerin lentokoneen käyttäjä myös kotimaan matkoilla, jotka olisi voinut kulkea junalla. Tämä tapahtui joku vuosi sitten.

Tämä tuli ilmi samoihin aikoihin kun Sinnemäki veti ravintolassa viinipulloja Vapaavuoren kanssa veronmaksajien piikkiin.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Ahkerin lentelijä taisi olla Ville Niinistö silloin, kun vaimo oli Tukholmassa.

Kari Savinen

Usein on niin, että sitä roskaa ei huomaa omassa silmässä. Olin kerran heti Saksojen yhdistymisen jälkeen vanhan DDR:n rajan pinnassa eräässä kylässä, jossa tapasin juuri toisensa löytäneet kaksi ajatusmaailmaltaan "vihreätä" nuorta.

Kumpikin oli ulkonäöltään kuin Woodstockista tempaistuja, ja vihreän propagandan levittäminen oli molempien päätehtävänä. Muuten kivoja nuoria, mutta hiukan itseäni huvitti, kun he kerran olivat lähdössä hakemaan kutunmaitoa lähes 100 kilometrin päästä oikein kunnolla savuttavalla "Warrella"
Siinä sitä näytettiin mallia vihreydestä. Selväksi tuli myös se, että ei sitä aina jaksa elää omien ihanteidensa mukaan, mutta muilta kyllä sitä voi vaatia.

Käyttäjän hannuaro1 kuva
Hannu Aro

Vihreät on puolustanut tuulivoimaa ja ihailevat Saksan jo fiaskoksi mennyttä energiamuutosta, nyt niillä valtavilla tuulivoimaloilla tuhotaan niitä arvoja, joita kuuluu suomalaiseen perintöön; yksityisyys, rauha, maisema, luontoarvot, oikeudenmukaisuus, kohtuus, tasapuolisuus, demokratia. Pohjanmaalla on nyt kiivaimmillaan tämä luonnon ja maisema-arvojen tuhoaminen.
Saksassa luonnonsuojelu nostaa päätään, ja se voi koitua tuulivoimaloiden kohtaloksi. Teollisuusluokan tuulivoimalat tuhoavat luontoa liikaa kun tuloksena on kuitenkin vain pieni määrä sekunda sähköä.

http://www.welt.de/politik/deutschland/article1302...

Pohjanmaalle on kaavailtu satoja yli 200 metrisiä tuulivoimaloilla joilla esim. merenkurkun maisemat tuhotaan täydellisesti. Kts. Hesarin juttu:

"Merenkurkku on Suomen ainoa luonnon maailmanperintökohde. Kohta kymmenen vuotta voimassa ollut Unescon maailmanperinnön status vetää puoleensa nimenomaan kansainvälisiä matkailijoita."
Saksalainen Christoph Hauschild matkailee parhaillaan alueella ja kuvaa ilmiöstä luontoelokuvaa saksalaiselle tuotantoyhtiölle. Elokuva julkaistaan 2018.

Saksalaiset ovat yksi suurimpia alueen kävijäryhmiä. Hauschild kuvailee saksalaisten rakkautta pohjoisen luontoon lämpimästi.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1429327092267

Maailmanperintöalueella vieraili viime vuoden aikana arviolta 200 000 matkailijaa.

Käyttäjän jussisalminen kuva
Jussi Salminen

Blogisti levittää Hautalan tapauksesta virheellistä tietoa:
"Käräjäoikeus päätyi siihen, että remonttimies oli urakassa elinkeinonharjoittaja eli yrittäjä. Käräjäoikeus antoi riita-asiassa päätöksen 6.3.2013."

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/tapaus-hau...

Niinistön tapaus on varmaan hyvä esimerkki jokaiselle liiallisen sääntelyn purkamisen kannattajalle - vai kuinka moni meistä onkaan perillä jokaisesta autoverokiemurasta? Juu, olisihan sen tietysti voinut tarkistaa jostain, mutta toisaalta Niinistö maksoi rapsut ilman vikinöitä muutaman ihmisen henkilökohtaisesta mielipiteestä tai poliittisesta ajojahdista.

Esa Niemi

Jussi Salminen, ole rehti ja reilu, kerro mitä virheellistä tietoa olisin levittänyt?

Ville Niinistö varmasti tiesi lainsäädäntötyössään asiaan törmänneenä mistä on kyse, mutta halusi tästä huolimatta toimia toisin. Onko tämä "poliittinen ajojahti" menossa kun tulli ja poliisi näitä aktiivisesti jahtaa liikenteessäkin ja kohtelu on toisenlaista.

Jussi Salminen vs. Heidi Hautala, kumpaa Jussi uskoo?

"Kotisiivouksessa oli kyse käteismaksusta, jonka Hautala suoritti siivoojalle. Hautala kertoo, että kyseessä oli maahanmuuttajanainen, jota hän halusi auttaa.

Asunnon siivoojan palkaksi sovittiin hänen mukaansa noin 250 euroa. Remonttimiehen mukaan Hautala itse ehdotti, että maksu hoidetaan pimeänä.

Hautala myöntää, että hän on maksanut siivouspalkkion siivoojalle ilman työnantajamaksuja.

Hautala kuuluu hallituksen harmaan talouden torjumisen työryhmään ja totesi, että tapahtunut on erittäin kiusallista hänelle.

- Koen suurta häpeää ja pyydän anteeksi kaikilta, myös eduskunta- ja hallitusryhmiltäni."

http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-12885483075...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Miksi Hautala ei tarkistanut rekisteritietoja?

Toimituksen poiminnat