esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Mitä Sipilä tekee ulkom. rikollisilla tai kv. suojelun hyväksikäyttäjillä?

Iltasanomien artikkelin mukaan Sipilä yllättyi PS:n maahanmuuttovastauksista, joissa oltiin Sipilän sanoin kaukana yhteisestä näkemyksestä. 

"Perussuomalaiset vaativat vastauksissaan maahanmuuttopolitiikkaan useita konkreettisia muutoksia. Esimerkiksi humanitaarisin perustein annettu oleskelulupa pitäisi voida peruuttaa, jos oleskeluluvan saanut lomailee lähtömaassaan, lähettää sinne lapsiaan tai osallistuu kriisialueella sotatoimiin." 

Jos PS ajaa ulkomaalaisten rikollisten karkottamista tai, ettei kansainvälistä suojelua saava voi palata lähtömaahansa lomailemaan sen jälkeen kun on hakenut turvapaikkaa perustellen, että häntä vainotaan lähtömaassa, niin mikä tuossa on ongelma? 

Miksi Sipilä pitää kynsin hampain kiinni, että rikoksia tekevät ulkomaalaiset ja kv. suojelun hyväksikäyttäjät pidetään Suomessa? Minusta tuo kuulostaa ihan terveeltä järjenkäytöltä. 

 

http://www.iltasanomat.fi/vaalit2015/art-1430366517775.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat