esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Iranilaisesta vai Brittien työväenpuolueen vaalitilaisuudesta otettu kuva?

  • Iranilaisesta vai Brittien työväenpuolueen vaalitilaisuudesta otettu kuva?

Iso-Britanniasta kantautui kummallisia uutisia kun puolueen puheenjohtaja Miliband kertoi haluavansa kieltää islamin arvostelun ja tehdä islamin arvostelusta vakavan rikoksen.

 

Nyt Labourin vaalitilaisuudesta leviää kuva, jossa miehet ja naiset on eroteltu toisistaan islamilaisen lain mukaisesti.  

 

Twiiteissä radikaalisaarnaaja Anjem Choudary kiittää Labouria islamilaisen lain noudattamisesta, mutta huomauttaa monen naisen olevan ilman huivia. 

 

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa missä mennään ja mihin poliittinen korrektius johtaa.  Länsimaiset arvot kuten demokratia, universaalit ihmisoikeudet ja oikeuskäsitys tulisi olla uskonnollisten lakien edellä myös Britannian työväenpuoluueessa kuin Suomessakin.

 

https://twitter.com/sionsimon/status/594537312115159040/photo/1

 

edit: typo

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (29 kommenttia)

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Aikuiset miehet näyttävät siltä kuin heidät olisi juuri ympärileikattu ilman puudutusta.

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Osallistujien etnistä habitusta arvioitaessa on vaikeaa kuvitella, että kyseessä olisi brittiläisestä vaalitilaisuudesta otettu kuva.

Käyttäjän VilleMaki kuva
Ville Mäki

Aika hurjaa, jos Labour todellakin yrittää kieltää islamin arvostelun. Tällainen ei palvelisi ketään. Ja miksei samalla kielletä kaikkien uskontojen arvostelua? Miksi islamilla täytyisi olla joku erityissuoja? Toivottavasti ei mene läpi, jos Labour todellakin tähän pyrkii. Olisihan se jo ongelmallista sananvapaudenkin kannalta. Eri asia on ryhmää vastaan kiihottaminen, mikä lienee jo Britanniassa laitonta.

Esa Niemi

Labourin politiikasta johtuen yhä useampi britti on muslimi, joka ei varmastikaan äänestä poliittisia kilpailijoita. Labour näyttää hylkivän länsimaista arvomaailmaa miellyttääkseen nykyistä ja etenkin tulevaisuuden äänestäjäkuntaansa.

"The huge increases in migrants over the last decade were partly due to a politically motivated attempt by ministers to radically change the country and "rub the Right's nose in diversity", according to Andrew Neather, a former adviser to Tony Blair, Jack Straw and David Blunkett.

He said Labour's relaxation of controls was a deliberate plan to "open up the UK to mass migration" but that ministers were nervous and reluctant to discuss such a move publicly for fear it would alienate its "core working class vote".

As a result, the public argument for immigration concentrated instead on the economic benefits and need for more migrants.

Critics said the revelations showed a "conspiracy" within Government to impose mass immigration for "cynical" political reasons."

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-ord...

Käyttäjän donnybird kuva
tuula pakarinen-curry

Työväenpuolueen johtaja käyttää hyväkseen islamistista ryhmää, saa enemmän ääniä. Avustavat heitä äänestämään kaikin tavoin.

Samoin tehdään nyt meksikolaisten suhteen, he olettavat rebublikaanien olevan heidän hyväksyntänsä takana, vaikka kysymys on kolmen maan yhtenemisestä. Rakennetaan keskusjohtoista maailmaa, jokaisessa kulmassa.

Johtaja tässä tapauksessa kuulosti oudolta, tai jo euroopassa tavalliselta.
Mielipiteitä ei saa ilmaista uskonnosta, ja eikä mistään muustakaan.
Ei oikein sovi englantilaiseen mielen vapauteen, menetti varmaan paljon ääniä!

Sosiaalinen maailma rakentuu sosionomeista, jotka ovat jo terveyden alallakin syrjäyttäneet muut ammattilaiset johtotehtävissä. Tarkoituksellista politiikkaa, jossa köyhä on nyt itse vastuussa köyhyydestään, amerikassa syyllistetään ja vangitaan ilman oikeudenkäyntiä jo kaikki nuoret, jos mielipide ei ole oikeaa.
Ja vankilaliiketoiminta laajenee, saadaan työttömien luvut paremmiksi.

Suomessakin on kotisairaanhoitoa, ja nyt siitä on tehty sosiaalinen ongelma. Vuodeosastot kiinni, koska vanhuus ei ole sairautta!
Kuitenkin yhä nuorempi eläkeläinen on jo kotinsa vanki, ympäristön ja muun, kuten ravinteiden puutteesta. Lääkkeet eivät korvaa huonoa ravintoa.

Pauli Leinonen

Tuo mattojen ja mahdollisesti muidenkin puoluetunnusten väri vaikuttaa kyllä väärältä, menee varmaan vaihtoon pikapuoliin.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Piti katsoa että voiko tämä olla totta. Onhan se. Järki on lähtenyt Milibandin päästä ja tilalla on pelkkä oman valta-aseman pönkittäminen.

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/ed-miliba...

Mitä tähän nyt pitäisi sanoa? Hyvästi tieteeseen ja järkeen ja tutkimukseen perustuva yhteiskunta? Äärisuvaitsevaisuus tuhoaa yhteiskuntarauhan ja länsimaisen sivistyksen. Hyvästi ihmisoikeudet, sananvapaus ja demokratia.

Jos näin käy kuten Miliband esittää, luvassa on todella radikaalien voimien nousu jotka ottavat ohjat omiin käsiinsä ja vähät välittävät laista ja kenenkään oikeuksista. Eurooppalaiset ovat nurkkaan ajettuna todella agressiivisia.

Ei näytä hyvältä.

Hannu Töyri

Suuri osa suomalaista vasemmistoa ja vihervasemmistoa on myös kannattanut islamin arvostelun kriminalisointia ja tätä ajaa islamilaisten maiden järjestö johon kuuluu yli 70 maata. Suomalainen vihervasemmisto oli ajamassa joitakin vuosia sitten juuri tätä, mutta monista ryhmistä, kuten SKP:stä tähän toimintaan oli valjastettu puolueen kakkos- tai kolmosketjua, koska puheenjohtajisto arvioi menestyksen olevan niin huono, että eivät uskaltaneet tulla esille omilla kasvoilla.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Nyt Labourin vaalitilaisuudesta leviää kuva, jossa miehet ja naiset on eroteltu toisistaan islamilaisen lain mukaisesti"

Eroteltu vai ihan itsekö olisivat puolensa valinneet? Ja onko tässä tavassa jotain olennaisesti väärää?

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani

Tätä kuvaa katsoessa tulevat mieleen ne asiat jotka ovat muslimienemmistöisissä maissa väärin.

Monokulttuuri
Uskonnon ja politiikan sekoittaminen
Sananvapauden puute
Ihmisoikeuksien puute
Demokratian puute
Sukupuolten välinen epätasa-arvo

Nämä asiat ovat yhdessä ja erikseen juurisyitä levottomuuksiin, pakolaisuuteen ja ekstremismiin.

Muslimienemmistöisten maiden ainoa toivo on sekularisaatio eli uskonnon ja politiikan erottaminen toisistaan. Se antaa tilaa ihmisoikeuksille, sananvapaudelle ja demokratialle jossa oppositiota ei pyritä nitistämään heti tilaisuuden tullen.

Tunisian maallista puoluetta tulisi tukea jotta siitä saataisiin esikuva muille muslimimaille. Tie on pitkä ja kivinen mutta yrittämisen arvoinen.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

"Sukupuolten välinen epätasa-arvo"

Eli jotenkin TIEDÄT, että istuinpaikkojen valinta kuvassa on määrätty? Monet muistakin noista kohdista ovat tosiaan vain jotain, mikä 'tulee mieleen', eikä niitä kuvassa välttämättä oikeasti ole.

Mutta blogistilta on kyllä jo totuttu odottamaan tällaisia avauksia, joista suurin osa sisällöstä tulee hänen mielikuvituksestaan. Voi hän toki olla jossain oikeassakin, mutta ei se sisällöstä käy ilmi.

Mutta jotenkin hämmentävää, että muslimien kulttuuriperinteiden hyväksyminen on heti huono asia. Avauksen tekijän tuntien, ei toki yllätys sekään.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani Vastaus kommenttiin #15

Uskonnollisessa tilaisuudessa voi toki istua noin jos haluaa.

Mutta se että poliittisessa tilaisuudessa istutaan niinkuin uskonnollisessa tilaisuudessa tarkoittaa suurella todennäköisyydellä sitä että uskonto ja politiikka on nyt sekoitettu iloisesti keskenään. Poliittisessa tilaisuudessa istutaan islamin lain mukaisesti.

Tämä on yksi juurisyy muslimienemmistöisten maiden levottomuuksille ja pakolaisuudelle.

Vaikka on muutettu uuteen maahan, näistä juurisyistä ei ole päästy eroon.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #16

Suomessa poliitikon siunaustilaisuudessa omaiset ja sukulaiset istuvat kirkossa sisääntulosuunnasta katsoen oikealla puolella ja muu saattoväki vasemmalla puolella.

Samanlainen istumajärjestys toki koskee myös ei-poliittisen ihmisen siunaustilaisuutta.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #16

Tarkoitatko sanoa, että he eivät SAA istua niinkuin haluavat? Vähän nurinkurista jos minulta kysytään.

Käyttäjän PekkaVeistola kuva
Pekka Juhani Vastaus kommenttiin #18

Toki saavat. Mielipiteeni on joka tapauksessa se että uskonnon sotkeminen politiikkaan johtaa pelkästään huonoihin tuloksiin. Siitä on Euroopassa vain huonoja kokemuksia.

Miten on, pitääkö uskonto sotkea uudestaan eurooppalaiseen politiikkaan?

Entä pitäisikö islamin kritisoiminen kriminalisoida? Siitä tässä blogissa kai alunperin oli kyse.

Oma mielipiteeni on että ei pidä kriminalisoida ja että uskontoja pitää voida arvioida ja arvostella samoin kriteerein kuin poliittisia liikkeitä ja puolueita.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #19

"Miten on, pitääkö uskonto sotkea uudestaan eurooppalaiseen politiikkaan?"

Ei pidä, millä perusteella istumajärjestys tässä tapauksessa on uskonnollista? Eihän meillä ole edes mitään tietoa siitä, että se olisi säädelty tuollaiseksi kuin kuvassa.

Olisiko pitänyt pakottaa kuulijat istumaan sekajärjestyksessä, jotta 'uskontoa' ei tuotaisi politiikkaan?

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #15

Hannu, olen joskus huomauttanut sinua, että ympäripyöreät syytöksesi ovat varsin tylsiä. Jos on jokin ongelma, niin osoita selkärankaa ja kerro mikä hätänä ja missä.

Minä voin vastaavasti yksilöidä, vaikka että olet tehnyt tuhmasti kun väärensit lähteen esittämää tietoa ja voin yksilöidä syytöksen varsin tarkkaan ja osoittaa sinulle tarkan kohdan missä väärensit lähdettä ja suomennoksestasi puuttui ne olemmaisimmat seikat, jokta olisivat kumonneet väittämäsi. Pystytkö sinä samaan, vai koetko olosi mukavemmaksi esittämällä argumenttien puuttuessa ympäripyöreitä syytöksiä?

Länsimaissa ihmiset vain istuvat sekaisin, mutta kuvassa ei ole ainuttakaan virhettä ja radikaalisaarnaajakin ylistää islamilaisen lain noudattamisesta. Saivartelukaan ei onnistu sinulta kovin hyvin.

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #21

Ympäripyöreät syytökset? Sellainen kuin tämä blogi?

No osoita se lähteen esittämä tieto. Blogissasi tarjoat vain kuvan ja twiitin, jossa on sama kuva. Ei mitään tietoa siitä, että istumajärjestys olisi säädelty tai mitään tapahtuman uskonnollisesta luonteesta. Ja se juuri on se ongelma, teet johtopäätöksiä joille ei oikeasti ole mitään pohjaa, maalailet kuvia oman näkemyksesi mukaan.

Ei siinä mitään, mutta kyllä silloin pitää olla valmis hyväksymään muidenkin tulkinta tapahtumista. Tai kuten minun tapauksessani yleensä, pelkkä skeptinen muistutus siitä mitä oikeasti tiedämme tilanteesta.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #24

Hannu, jutuissasi ei ole tolkkua. Jos syytät jostain, niin osoita selkärankaa paremmin kuin aiemmin kun päätit mm. väärentää siteerauksia ja käännöksiäsi. Minäkin voin aina osoittaa tarkalleen mitä olet tehnyt jos jostain annan sinulle palautetta.

Twiitissä radikaalisaarnaajakin kiitti islamilaisen lain noudattamisesta ja tuollainen kuva voi olla kovin tuttu näky muslimimaista, mutta että Britannian työväenpuolueen vaalitapahtumasta. Eikö tuo kerro itsessäänkin jo jotain mistä on kyse, vai kertooko se älyllisen pohdintasi johtopäätöksestä, että maalailen kuvia oman näkemykseni mukaan?

Puolueen edustajat ovat toistaiseksi kieltäytyneet kommentoimasta tapahtumaa tai miksi he ovat puhuneet tilaisuudessa, jossa naiset on erotettu miehistä. Vaalitilaisuus järjestettiin myös pelkästään naisille.

http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3066740/...

Nyt, Hannu kerrotko mistä sinä teet johtopäätöksiä, joille ei ole ilmeisesti oikeasti mitään pohjaa? Maalailetko kuvia oman näkemyksesi mukaan? Kerrotko nyt tarkemmin syytöksistäsi, vai teetkö katoamistempun kuten aina aiemminkin, kiitän sinua jo etukäteen, että osoitat tällä kertaa selkärankaa.

Esa Niemi

Hannu, sukupuolierottelu on väärin, pitääkö sellaista erikseen ilmoittaa?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla

Sinulla siis on jostain tieto, että kyseessä on sukupuolierottelu eikä vapaavalintainen istumajärjestys?

Lisäys: etsin oikeaa tietoa kyseisestä tapahtumasta ja ilmeisesti istumajärjestys tosiaan oli määrätty. Vedän puheeni takaisin, tällaista ei pitäisi tapahtua sivistyneissä länsimaissa.

Pahoittelut blogistille avautumisestani, toimin niillä tiedoilla jotka oli tarjottu.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #25

Hannu, riippuu mitä tarkoitat "oikealla tiedolla", jos twiitistä ilmeni oikeaa tietoa jo blogin kirjoittamiseksi siltä osin kuin olen kirjoittanut, niin syytöksiä kannattaa esittää vasta sitten kun olet todennut ymmärtäväsi mistä on kyse.

Saat anteeksi, mutta entäs ne väitteesi muista virheellisyyksistä ja mitä tuossa esitit mielikuvituksesta jne?

Käyttäjän halaolla kuva
Hannu Ala-Olla Vastaus kommenttiin #27

Twiitit eivät ole oikean tiedon lähde, niiden oikeaa lähettäjää ei voi vahvistaa eikä feikkitiliä tunnistaa julkisuuden henkilön aidosta tilistä.

Se oli näkemykseni ja on edelleen näkemykseni tyylistäsi, luot mielikuvia heppoisin perustein ja virität ulkomaalaisvastaista tunnelmaa. En minä sitä peru, se pitää näkemykseni mukaan useimmiten paikkaansa. Kuten vaikkapa se lasten leikeistä vedetty pelotteluskenaario, jonka pohjaksi ei oikeasti ollut mitään.

Syytöksiä tosin en ole esittänyt vaan kuten tässäkin, perännyt tarkennuksia ja faktoja väitteiden tueksi.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #29

Tuo menee jo saivartelun puolelle.

Kerroit tuossa, että vedän näitä mielikuvituksesta kuitenkaan kykenemättä osoittamaan sellaista tai, että joudui toteamaan tämäkin blogin suhteen, että esitetyt tiedot kestivät myös jälkitarkastelua.

Minusta sinäkin virität suomalais- ja länsimaalaisvastaista ilmapiiriä, mutta pidän sen omana tietona enkä esitä syytöksiä ellei tähän ole aihetta. Minä saatan olla ulkomaalaismyönteisempi kuin sinä, vaikka en äärisuvaitsevaisuuteen taipuisikaan ja vähättele radikalisoitumista tai ISIS:ä. Voimme mitata ulkomaalaisvastaisuuden/myönteisyyttä kun vain määrittelet miten se mitataan etkä vain virittele tunnelmaa henk. koht. solvaamisen merkeissä.

Otit kantaa ISIS-leikkeihin ja mitä ne voisivat olla, vaikka myöhemmin kerroitkin ettei kukaan meistä tiedä mitä ne ovat. Minä lähinnä esitin, että kun ne ISIS-leikit mainitaan radikalisaatiosta huolestuneen Mona Sahlinin suulla, joka on yksi viimeisiä ihmisiä Ruotsissa, joka voisi myöntää ongelmien olemassaoloa, niin siinä on huolestuttavia piirteitä. Kerroin ISIS-leikkiesimerkin olevan kuvitteellinen ja nyt väännät sitä eri muotoon saadaksesi siitä omia tarkoitusperiä palvelevan tarinan.

Ai et ole esittänyt syytöksiä? Tässä kommentti #15, tunnustatko sen omaksi kommentiksesi ja esitätkö tuossa syytöksiä mielikuvituksen käytöstä ja oikeassa olemisen määrästä sisällöstä:

Lainaus Hannu Ala-Olla:
"Mutta blogistilta on kyllä jo totuttu odottamaan tällaisia avauksia, joista suurin osa sisällöstä tulee hänen mielikuvituksestaan. Voi hän toki olla jossain oikeassakin, mutta ei se sisällöstä käy ilmi."

Hannu, miten sinuun voi luottaa jos annat väärää todistusta kun keskustelemme pl. rasismikeskustelu JH Antikaisen blogissa, jossa olimme pitkälti samoilla linjoilla? Kun jäät useita kertoja kiinni väärästä todistuksesta ellei toisinaan peräti väärentämisestä, niin sinulle muodostuu uskottavuusongelma kun taas twiitistäni ottama tieto kesti jälkikäteistarkastelunkin esittämäni lailla.

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

Todella pelottava kuva tulevaisuudesta! Naisia ja miehiä istumassa penkeillä. Naisista osa käyttää huivia. Mitä tästä vielä seuraa?

Esa Niemi

Tälläinen sukupuolierottelu ei vain kuulu länsimaiseen arvomaailmaan ja naisten asema on ongelmallinen monissa maissa, joissa vastaavaa sukupuolierottelua harjoitetaan.

Syrjinnän, oli kyse minkä tahansa syrjinnän suurimmaksi esteeksi näyttää aina nousevan ihmiset, joiden mielestä syrjintä on hyväksytävää. Islam on jännä juttu kun feministitkin saattavat olla innoissaan, vaikka heidän tulisi käytännössä juuri olla huolissaan naisen asemasta islamissa. Minkälainen itku siitä muodoistuisi jos vaikka perusuomalaisten vaalitilaisuudessa olisi tälläistä tapahtunut edes väitetyn kuvitteellisesti. Puoluepolitiikkaan kuitenkaan kantaa ottamattakaan, mutta kaksoisstandardin takia.

Esa Niemi

Antti, mitä mieltä olet Hannun kannanotosta ettei tälläistä pitäisi tapahtua sivistyneissä länsimaissa? Antin mielestä kyse on vain miehistä ja naisista istumassa penkillä.

Kuten sanoin, niin välinpitämättömyys naisten oikeuksiin ja ihmisoikeuksiin yleensäkin on suuri este oikeuksien toteutumiselle. Aina löytyy joku, jonka mielestä syrjinnässä, perusoikeus- tai ihmisoikeusloukkauksissa ei ole mitään ihmeellistä.

Annat itsestäsi melko erikoisen kuvan.

Käyttäjän AnttiMikkola1 kuva
Antti Mikkola

Jos miehet ja naiset haluavat vapaaehtoisesti istua eri penkeillä niin en minä sitä voi alkaa kieltämään.

Esa Niemi Vastaus kommenttiin #31

Miksi höpötät vapaaehtoisuudesta kun blogissa ei kerrottu kyseen olevan vapaaehtoisuudesta?

Sinulle kun musta ihonväri on vahvoja tunteita laukaiseva asia, niin miksi tälläisestäkin nousi aikoinaan haloo kun ihmiset istuvat bussissa:

http://becuo.com/racial-segregation-bus

Toimituksen poiminnat