esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kumpaa pääministeri Juha Sipilää tulee uskoa?

Onko pääministeri Juha Sipilällä 2 eri personallisuutta vai miten Sipilä rahoittaa tulevat tarjotusta turvapaikasta aiemmin kieltäytyneiden turvapaikanhakijoiden Suomeen ottamisen + heidän perheenyhdistämiset?

 

Suomi ja pääministeri Sipilä elävät kahdessa eri todellisuudessa ja ero on huomattava:

 

Sipilä 1: Meillä on varaa Sipilä

 

"Pääministeri Juha Sipilän (kesk) mukaan turvapaikanhakijoiden määrän lisääntyminen maksaa Suomelle tänä vuonna jopa 100 miljoonaa euroa.

 

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015083020269893_uu.shtml

 

VS

 

Sipilä 2:  Meillä ei ole varaa Sipilä

 

"Sipilän mukaan Suomen taloustilanne on vakavampi kuin yleisesti ymmärretään. Suomi ei voi jatkaa tähän asti harjoitettua talouspolitiikkaa, sillä silloin ollaan Kreikan tiellä, Sipilä sanoo.

EU-komissio varoittaa Suomea huonosta taloudenpidosta. STT:n tietojen mukaan komissio aikoo laatia raportin, jossa se puuttuu sekä Suomen velkasuhteeseen että alijäämään. Molemmat rikkovat EU:n vakaus- ja kasvusopimuksen rajoja."

 

http://www.kaleva.fi/uutiset/talous/sipila-suomi-ei-voi-jatkaa-kreikan-t...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

10Suosittele

10 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Jari Rauhala

Valitettavasti en tähän hätään muista, mutta täällä Puheenvuorossa on blogi-kirjoitus, joka nyt kiertää netissä ja kertoo Sipilän liiketoimintojen osalta menneisyydestä mm. JOT OY:stä. Siinä oli kaikenlaista, josta voi lahjakas lehtimies kirjoittaa melkein mitä tahansa.

Tuo huomioiden ei ole tarve uskoa kumpaakan Sipilää. Hänen on sanottava ja ohjauduttava siihen suuntaan, mitä ohjeita taustalta saa. Ei ole merkitystä että pää kääntyy kansalaisten silmissä tuuliviirin tavoin.
Sillä tarvittaessa media nostaa esille jotakin todella raskauttavaa ja oli se totta tai ei, niin maine menee ja ero on edessä.

Tältä se valitettavasti näyttää, kun huomioi jo pelkästään Matti Vanhasen "lautaepisodia" tai Jäätteenmäen "oman edun tavoittelua".

Juha Kuittinen

Ainakin sinisilmäisyyttä Sipilällä näyttäisi riittävän...

"Hyvä lukija, pääministeri on yhtä sinisilmäinen kuin monet muut johtavista päättäjistämme. Toinen vaihtoehto on, että media ja/tai pääministerin kanslia haluavat jakaa muunneltua informaatiota kansalaisille.

Kuvassa näkyvä nuorukainen on Fahad Firas Aday, joka on muun muassa pahoinpidellyt uhrin viideksi kuukaudeksi sairaalahoitoon. Hän on istunut vankilassa ja uhannut tappaa lukuisia ihmisiä. Fahad oli Sveitsissä 18. elokuuta, ja matkasi sieltä kohti Ruotsia, pysähtyi Kööpenhaminassa ja saapui Suomeen 1. syyskuuta. Hän on myös ollut Saksassa, Unkarissa ja on alunperin kotoisin Irakista. Teletiedot selviävät profiilista. Hän on arvostellut Bulgariaa rajusti muun muassa Google+ tilillään osoitteessa https://plus.google.com/104258185600392469022/posts

Fahad esittelee elämäänsä avoimesti Facebook-profiilissaan osoitteessa https://www.facebook.com/fahad.firas.967 ja on kulkenut lukuisten turvallisten maiden ja Schengen-alueen sisärajojen läpi. Sivustolla on myös kuvia vankilasta, joten elämässä on riittänyt haasteita."

Ote on Vilhelm Junnilan Blogista.

http://vilhelmjunnila.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201...

Esa Niemi

Tekee pahaa Juha Sipilän puolesta, sillä tuon piti olla hyvä julkisuustemppu, mutta osoittaakin koko kansainvälisen turvapaikkamekanismin hyväksikäytön alttiuden.

Juha Kuittinen

Me ollaan jo Kreikan tiellä. Ay-liike ei tule kovin paljon joustamaan. Leikkauksien, palvelujen heikentämisen ja sosiaaliturvan murenemisen tielle tullaan luisumaan. Ei tästä puutu enää kuin troikan valvontakomissio nootteineen..

Esa Niemi

Realistisessa elämässä kansantaloutta ei voi pitää irrallaan näistä maailmanpelastushaaveista.

En haluaisi olla Sipilän kengissä sillä mies selkeästi tunnustaa tosiasiat, mutta joutuu menemään mukaan näihin maailmanpelastusfantasioihin, joissa ei voi voittaa.

Suomen hyvinvointivaltiolla ei ole vain enää elinmahdollisuuksia ja se siitä.

Toimituksen poiminnat