esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Tarjoaako pääministeri Sipilä myös virka-autonsa turvapaikanhakijoille?

Pääministeri Sipilä voisi seuraavaksi tarjota virka-autonsa turvapaikanhakijoiden käyttöön, jotta maailmalle leviää mielikuva, että Suomeen ilmestymällä saa ilmaisen luksusauton käyttöönsä. ISIS:lle ihmissalakuljetuksesta maksamalla pääsee tänne ja sitten saa ilmaisen omakotitalon sekä valtiopäämiestason auton. 

 

Pääministeri Sipilä levitti maailmalla todellisuudesta irrallaan olevaa mielikuvaa, että Suomeen tulemalla saa upeita omakotitaloja ilmaiseksi. Suomalaisia tarjous ei koske ja suomalaisille on luvassa vain miljardiluokan säästöjä sekä laskujen maksua.

 

Tämä markkinointitempaus on tehonnut ja nyt Suomeen on tulossa väkeä ennennäkemättömällä vauhdilla. 

 

Edellisellä pääministerin haastattelutunnilla Sipilä ei edelleenkään osoittanut merkkejä, että ymmärtäisi kuinka vastuuttomasta lausunnosta oli kyse, vaikka toimittaja kertoi ettei Irakissa muuta puhutakaan kuin Suomesta ja Sipilän omakotitalosta.  

 

Sipilä osoittaa olevansa kykenemätön ajattelemaan tekojensa seurauksia eikä ymmärrä lähettävänsä ihmisiä kuolemaan todellisuudesta irrallaan olevan mielikuvan takia. Sipilä ei edes ymmärrä sponsoroivansa ISIS:n sotataloutta, joka tienaa ihmissalakuljetuksesta Eurooppaan. Sipilän puhe kilisee ISIS:n kassaan, jolla väkivallan kierrettä kiihdytetään ja levitetään.

 

Pahuuttaan pääministeri Sipilä ei näin varmasti tee, mutta osoittaa vahvasti olevansa hyväntahtoinen hölmö, joka ei kykene arvioimaan tekojensa seurauksia. 

 

Mitä muuta Sipilä voisi tarjota, jotta ihmiset saataisiin lähtemään Lähi-Idästä ja Afrikasta Eurooppaan vääristyneiden mielikuvien perusteella?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän PenttiFabritius kuva
Pentti Fabritius

Suomen pääministeri?(Sopisi paremmin siirtolaisten,pakolaisten päämieheksi.)

Esa Niemi

Suomen tai suomalaisten etua ei aja kuitenkaan.

Sipilän omakotitalo tulee Suomen kansantaloudelle kalliiksi.

Käyttäjän KaroKankus kuva
Karo Kankus

Älä sinä Niemi huoli! Iso-Timppa aikaa kohta tositoimiin ja saa neuvoteltua sen palautussopimuksen Irakin kanssa. Onhan hän sentään ulkoministeri.

Esa Niemi

Eikö kyseessä ollutkaan hädänalaiset syyrialaiset pakolaiset?

Käyttäjän JariMartikainen kuva
Jari Martikainen

Suomi voisi kysäistä Putinilta josko vaikka Venäjältä löytyisi muutama miljoona nuorta miestä pakolaisiksi EU-alueelle. Aukaistaan itä-raja ja sieltä sitten linja-autot ja junat viemään porukkaa taukoamatta Ruotsin rajalle. Ihan sellaisen vastavuoroisuuden nimissä.

Esa Niemi

Ja koska eläköityminen, Fazer jne.

Epävakaa Eurooppa on Putinille muutoinkin helppo pala ja Venäjä on doktriininsa perusteella pakotettu lähettämään nuoria miehiä auttamaan EU:ssa olevia maamiehiään jos nämä joutuvat pulaan kun Eurooppa ajautuu sisällissodan partaalle.

EU:n politiikka on vakava uhka maailmanrauhalle ja vakaudelle.

Käyttäjän hannele kuva
Hannele Koskinen

Ei tarvitse kysellä, Eu-alueelle on tullut ja tulee jatkuvasti myös venäläisiä turvapaikanhakijoita. Heillekään mieluisin määränpää ei usein ole Suomi.

http://yle.fi/uutiset/sadat_venalaiset_hakevat_tur...

Esa Niemi

Somaleillekaan Suomi ei ollut päämäärä kun heillä ei ollut hätää Neuvostoliitossa/Venäjällä.

Itse olen tavannut venäläisen turvapaikanhakijan, joka tiesi jo etukäteen ettei saa turvapaikkaa, mutta kutsui sitä kesälomaksi täyspidolla Euroopassa.

Kaarina Piipponen

Mitähän Sipilä vastaisi? Antaisi vai ei antaisi, siinäpä pulma. Veikkaisin, että sitä toista. Kuinkahan olisi sitten poliisikyyditykset paikasta toiseen?

Kannattaa lukea tämä Juha Ahvion blogi:

"Pakolaiskriisin myötä kasvava Eurooppaan kohdistuva ISIS-islamistinen uhka on todellinen"

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/746/pakola...

Hän on myös kirjoittanut aiheesta kirjan:

"Eurooppa ja Suomi islamisoituvat"

http://www.kuvajasana.fi/fi/tuotteet/?id=18&selPro...

Tänään tuli sähköpostin kautta tämä, että hän puhuu tästä aiheesta maanantaina 28.9. klo 18 Savenvalajan pajassa tästä linkistä:

http://patmos.studio24.fi/live?utm_source=emaileri...

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

"Tarjoaako pääministeri Sipilä myös virka-autonsa turvapaikanhakijoille?"

- Ei, kuten ei virka-asuntoaankaan. Sen sijaan hän voisi luovuttaa maahanmuuttajien käyttöön häkäpönttö-avolavansa, jota Sipilä itse kutsuu El Kaminaksi. Se jos mikä kotouttaisi tulijat suomalaiseen savunhajuun ja puunpilkkomiseen.

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Ei tarvitse antaa Audia... turvapaikanhakija ajeloo taksilla....

http://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/turvapaik...

Keijo Räävi

Manchester Unitedin takavuosien ikoni Eric Cantona on kuulemma tekemässä sipilät.

http://www.independent.co.uk/news/people/eric-cant...

Herääkin kysymys missä meidän urheilun sipilämme luuraavat?

Käyttäjän hemmokoskiniemi kuva
Hemmo Koskiniemi

Edellinen pääministeri Katainen mainosti itseään EU:n johtajille ja sai hyväpalkkaisen paikan. Sipilä näkee pääministerikauden jälkeen bisnesmahdollisuuksia Irakissa ja jättää uoppoavan Suomi-laivan.

Soini onkin jo kaapannut puolueen rahat ja valtionavut hallitsemalleen säätiölle.

Käyttäjän IlkkaNielsen kuva
Ilkka Nielsen

Mä oon kuullu varmasta lähteestä, että Irakissa suosituin poikalapsen nimi on jo Juha. Katsotuin elokuva on vanha Suomi-Filmin Juha. Aletaan tuottaa tosi-tv sarjana Irakissa ja Syyriassa.Putinin ja Obaman välitkin on lähentyneet huomattavasti globaalin Juha-ilmiön valloittaessa maailmaa. Sipilälle asumaan-lautapeli viedään myyjien käsistä.
Tämä kaikki on totta, mutta monet suomalaiset ( ml. minä) ei tahdo sitä millään käsittää. Voi meitä ymmärtämättömiä!

Toimituksen poiminnat