esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Edukuntapuolueet

Keskustan kannattaisi pitää jäsenäänestys hallitusohjelmasta

Vasemmistoliitto antaa jäsentensä päättää hallitusohjelmasta. Jäsenten ääntä tarvitsisi nyt kuitenkin kipeimmin Keskusta. Järjestämällä jäsenäänestyksen se löisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Sama kaiku on askelten

Muutosta vallitsevaan politiikkaan haetaan nyt oikein hyvin perustein, mitä olen mediasta tavaillut. Mm ssa maan varat on kansalta kysymättä näppärästi ulkoistettu, ( esim. Caruna ja Pekka Haavisto ) vanhuksia potkitaan surutta perseelle, työttömiä nöyryytetään ja hallintokoneiston hyvinvointi on puoluepolitiikoille se aito ykkösasia, lue : Maakuntauudistus ja uusi uljas mukava hallintoporras. Samalla esim. sijoituskuoret ja veroparatiisit ovat olleet vahvasti tapetilla. 

 

Tuoko aktiivimallin kumoamisen kannatus Perussuomalaisille kannatusta?

Jytkyjen aikana eräs puolueen tärkeä äänestäjäryhmä oli paremmalle sosiaalipolitiikalle kannatuksensa antaneet. Siinä ryhmässä oli vasemmistoon pettyneitä, pettymys sai alkunsa Paavo Lipposen pääministeriajasta. Soini antoi ymmärtää olevansa näiden äänestäjien asialla ja toisin kävi. 

Porkkanaa muille, keppiä omille, hyvää joulua kaikille.

Kun teen vaalikoneita, saan vain oman puolueeni ehdokkaita. Tästä syystä haluan tässä porukassa olla ja vierastan muita. Tiedän kuitenkin, että tällainen omissa porukoissa pyöriminen kuplaannuttaa ja sokeutuu sille, miksi jotkut toiset haluavat kannattaa muita puolueita. Joulun kunniaksi kokeillaan vähän miettiä muita puolueita positiivisen kautta. 
Itse olen siis perussuomalainen.

Vihreät

Kokoomus, keskusta ja demarit samaan hallitukseen?

Suomen puoluekenttä on viime vuosina selkiytynyt. Meillä on kolme suurta puoluetta (Kosupu), kaksi keskisuurta (viheriäiset ja persut) sekä monta pientä piipertäjää - joista osa eduskunnassa, osa ei.

Pekka Haavisto viitoittaa - tulevatko muut veteraanit perässä?

Vihreät valitsivat puheenjohtajakseen vanhan sotaratsun Pekka Haaviston. Mies tunnetaan maltillisena ja kaukaa viisaana poliitikkona, jolla on hyvä kasvatus, mutta erikoiset elämäntavat. Hänen laaja kokemuksensa sekä sisä- että etenkin ulkopolitiikassa on eduksi vihreiden imagolle, joka kieltämättä on aika riitainen, ylimielinen ja täysin  irrallaan Punavuoren, Kallion ja Eiran ulkopuolisesta todellisuudesta Suomessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä