esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Ehdokas

EU:n vaikutukseltaan olemattomat päätökset?

Tuntuuko siltä, että EU:ssa tehdään vaikutukseltaan olemattomia päätöksiä esimerkiksi ympäristönsuojelun kannalta? Pelastuuko maailma, jos muovipillien valmistus, myynti ja käyttö kielletään? Ei varmasti vielä tällä toimenpiteellä pelastu.

Toimenpide, mikä auttaisi luontoa selviytymään, voisi olla muovien kierrätysasteen nostaminen. Suomessa muovit jo kerätään, lajitellaan ja uusiokäytetään kohtuullisen hyvin. Toisin on mm. useissa alikehittyneissä maissa.

Vaalipäiväkirjaa 2

Olen taas vieraillut ahkerasti toisten puolueiden tilaisuuksissa. Siellä on ne äänestäjät, jotka minun  on vakuutettava vaihtamaan mielipiteitään. Olen havainnut, että noihin tilaisuuksiin osallistuvista suurin osa on jo ennestään puolueensa pauloissa.

 

Vaalipäiväkirjaa

Vaalipäiväkirjaa

Luin uutisen lehdestä, että eduskuntaan pääseminen maksaa ehdokkaalle noin neljäkymmentätuhatta euroa. Aika perkeleen kallista. Tämä asia vääristää aika tavalla ehdokkaitten tasvertaisuutta. Isolla rahalla typerät mielipiteet pääsevät paljon paremmin esille. Kun vielä yritykset ja muut tahot rahoittavat näitä vaalikampanjoita, ei voi välttyä ajatukselta, että päätöksiin saatetaan vaikuttaa. Onhan se varmaa, että sen lauluja laulat, kenen leipää syöt.

Oletko jo tukenut ehdokastasi?

Kampanjointi on kallista ja aikaavievää puuhaa. Harva se päivä täällä puheenvuorossa vaaditaan kattoja vaalikampanjoiden budjetteihin. Mutta oletko sinä itse kantanut tikkua ristiin ehdokkaan tai ehdokkaittesi puolesta?

Kysymyksiä ja vastauksia

Mira K. lähestyi minua sähköpostitse ja esitti tukun kysymyksiä. Näin niihin vastailin.

 

Uskonnolliset:

 

1. Tuleeko poikien ympärileikkaus, tyttöjen sukuelinten silpominen uskonnollisista syistä sallia?

 

Ei missään nimessä. Mutta jos aikuisena omasta tahdostaan haluaa elimiän silpoa, tehköön sen silloin.

 

2. Tuleeko evankelis-luterilaisen ja ortodoksisen kirkon verotusoikeus poistaa?

 

Kyllä. Kirkko ja valtio on saatava erilleen.

 

Kansanedustajien kausista

Kansanedustajien kausia tulisi rajoittaa kahteen perättäiseen kauteen. Kaleva-lehden kyselytutkimuksen mukaan yli puolet suomalaisista kannattaa ajatusta. Ei se mikään ihme ole, yleensä yli puolet suomalaista on oikeassa aina, se on demokratiaa.

Ilmastonmuutoksesta

On muotia ja ajan hengen mukaista olla huolissaan ilmastonmuutoksesta. Minä en ole. Ilmasto on muuttunut aina ja tulee aina muuttumaan, se on väistämätöntä. Jos se ei olisi muuttunut, olisi Suomessa edelleen pari kilometriä jäätä maan päällä. Joo, ihan hölmöä sanoa näin mutta suuressa mittakaavassa niin se vain on.

Lähtölaukaus ehdokkuuteen

Kerron, koska kaikki haluavat tietää.

Olen Jouni Kolehmainen. Tähtiliikkeen kansanedustajaehdokas Hämeen vaalipiirissä. Tässä blogissa kerron miksi.

Olen elämäni varrella seurannut pöyristyneenä politiikkaa. Valheellisia lupauksia, ahnetta oman edun tavoittelua, takinkääntöä, käsittämättömän outoja päätöksiä, kansan tavallisesta elämästä täysin vieraantuneita poliittisia broilereita, koplausta ja suhmurointia. Miksi hitossa haluaisin tuohon vastenmieliseen touhuun mukaan?

Kohta saa taas (tunne)älyllä valita

Sen oman kansanedustajan, sitä omaa tunnetta edustamaan eduskuntaan. Puoli vuotta ennen vaaleja oli mainoksia mediavälineissä, että "osta nyt tunteita herättävä kampanja tai mainos meiltä". Faktapohjaisia mainoksia ei kuulostanut tarjoavan kukaan. 

Tere Sammallahti ehdolla eduskuntavaaleissa 2019

Nyt mennään! Uusimaa sai juuri uuden eduskuntavaaliehdokkaan, meitsin!

Kevät tulee olemaan erittäin kiireinen, eikä tällaisesta urakasta selviä kukaan yksin, ei edes kaikkien alojen erikoisasiantuntija. Joten jos mielenkiintosi heräsi ja haluat auttaa, oli se sitten some-päivitysten jakoa, graafista suunnittelua, rahallista tukea tai mitä tahansa mieleesi juolahtaa, kaikkien vapaudenjanoisten apua tarvitaan! Heitä mulle meiliä ja kerro mitä voisit tehdä: terestroika2019@gmail.com.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä