esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Gradu

Älä viittaa toisiin graduihin!

En ole akateeminen, joten tietoni gradujen tekemisistä eri aikakausina ovat hankittuja, eivät omakohtaisia. Näitä tietoja olenkin saanut silmiini viime aikoina varsin runsaasti sen tietyn gradun plagiointiväitekohun syytä tai ansiota. Gradun tekemisessä on näköjään aina ollut kaksi selkeätä periaatetta ja ohjetta: kerro OMIN sanoin ja viitteiden sekä lähteistysten on oltava kunnossa.

Perussuomalaiset - Tyhmiä, moraalittomia vai molempia?

Perussuomalaisten järjenjuoksu etenkin täällä blogimaailmassa herättää minussa kaksi kysymystä: Onko heillä lainkaan järkeä, ja jos on niin miksi se ei juokse? Laura Huhtasaari kopiointeineen on heille viaton uhri, ja syyllisiä kopiointiin ovat yliopistot ja kaikki muutkin mahdolliset tahot, etenkin Yle.

Luonnollisesti Laura Huhtasaari on ensimmäisenä näyttämässä mallia. Hän kiemurtelee kuin mato koukussa, vetoaa suurpiirteisyyteen eikä vastaa suoriin kysymyksiin. 

Plagiaatti Laura on oikeassa!

Lauraa syyteään taas samasta vanhasta asiasta. Hän on kopioinut osan gradustaan. Viimeisempien väitteiden mukaan jopa 30%. Huhtasaari itse vakuuttaa, että hän on gradunsa tehnyt täysin tuolloisten ohjeiden mukaan. Uskon häntä, entä Te muut?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä