esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Italia Saksa EU

Populismin noitavasara

Pariisissa pidetyssä äskettäisessä OECD-foorumissa esiteltiin uusia kirjoja, joista ehkä mielenkiintoisin oli professori Yascha Mounkin kirja: ”The People vs. Democracy. Why our Freedom is in Danger and How to Save it (Ihmiset vs. demokratia. Miksi vapaus on vaarassa ja miten pelastaa se).

”Yleiset syyt” eli miten Saksa päsmäröi Euroopan hallitukset?

Näin Suomen lipun juhlapäivänä on hyvä muistella sitä miten ulkoiset tahot ovat hyväntahtoisesti sallineet meidän hallita itseämme.

Neuvostoliitto pyrki jo välirauhan aikana varmistamaan sen, että väärää miestä ei valittaisi presidentiksi. V. Molotov ilmoitti lähettiläs Paasikivelle vuonna 1940 että mikäli marsalkka Mannerheim, Pehr Evind Svinhufvud af Qvalstad tai Väinö Tanner (Thomasson) tulisi presidentiksi, niin siitä seuraisi vaikeuksia.

Ensi sunnuntaina on taas EU:n tulevaisuuden yksi suuntapäivä

Ensi sunnuntaina taas EU:n tulevaisuuden yksi suuntapäivä, kun Italiassa pidetään parlamenttivaalit ja Saksan hallitusratkaisu selviää.

*****

Italiassa käydään  ennenaikaiset  parlamenttivaalit  ensi sunnuntaina 04.03.2018. Italian presidentti  Sergio Mattarella  määräsi joulukuussa  maan parlamentin hajotettavaksi ja ennenaikaiset parlamenttivaalit pidettäväksi maaliskuun 4. päivänä 2018.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä