esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kokoomuspolitiikka

Mikä oli Sinnemäen valinnan hinta?

Kaupunginvaltuustossa esitettiin tänään tuttuun tyyliin erikoinen farssi, jossa vihreät saivat palkintonsa siitä, kun kannattivat ensin Lasse Männistön ja sittemmin Pia Sutisen valintaa apulaiskaupunginjohtajan viransijaiseksi ja sen jälkeen uhrasivat Pal

Kokoomuksen vastuullisuus

Jyrki Katainen on julkisuudessa todennut, että liian laaja hallituspohja on ollut yksi syy Suomen ahdinkoon.

Katainen totesi, että ”tottakai jokainen ymmärtää sen, että kuuden puolueen kokonaisuus, joka perustettiin kansan tahdon varaan, eli kansa äänesti sellaisen eduskunnan, josta ei oikein muuta lopputulosta ollut kuin kuuden puolueen hallitus, niin niiden erilaisten arvojen yhteen sovittaminen on aika haastavaa”.

Kokoomus tyri taas! Johtajuus täysin hukassa?

Kokoomuksen politiikka on ollut muutaman viime viikon ajan siinä määrin tuuliajolla, että se muistuttaa lähinnä farssia. Viimeistään tämän päivän käänteen myötä se kuitenkin jo parodioi itse itseään: nyt kokoomus on nimittämässä entisen puoluesihteerin Taru Tujusen (kok.) Kevan hallituksen puheenjohtajaksi Laura Rädyn (kok.) tilalle.

Kärsiikö kokoomus johtajuuskriisistä?

Keskiviikkona kaupunginvaltuuston kokouksen aikana kävi ilmi, että kokoomuksen uusin ehdokas sosiaali- ja terveystoimen apulaiskaupunginjohtajan viransijaisuuteen on Pia Sutinen. Aikaisemmin valtuuston 27.8.

Soteuudistus ja leveät hartiat

Olen kauhulla seurannut keskustelua hallituksen toisesta kahelista päähankkeesta eli sote-uudistuksesta. Surullista, että demarit ja keskustakin ovat hypänneet kokoomuksen kelkkaan tässä julkisen terveydenhuollon tuhoavassa hankkeessa. Juha Sipilä teki tyhmästi pettäessään maakuntien väen ja lähtiessään siihen mukaan. Ylijohtaja Kirsi Varhila sosiaali- ja terveysministeriöstä muotoilee (ESS 20.8), että palvelut voidaan tuoda potilaan tai asiakkaan arkeen, jopa omaan kotiin sähköisillä välineillä tai liikkuvina palveluina.

Männistö ja Räty: tuhansien eurojen palkankorotukset vihreiden ja SDP:n tuella

Helsingin kaupunginvaltuustossa käytiin tänään mielenkiintoinen kokous, jossa päätettiin sosiaali- ja terveysministeriksi siirtyneen Laura Rädyn viransijaisuudesta. Tehtävään valittiin kokoomuksen kansanedustaja, kauppatieteiden maisteri Lasse Männistö, jonka tilalle Laura Räty nousee eduskuntaan.

Ihmisyys ja "heikompi aines"

Vanhemmuudesta ja paremmuudesta ihmisenä..
Onko järjenvastaista, että tuemme heikomman aineksen lisääntymistä ja sitten ihmettelemme, miksi täällä on huumeriippuvaisina syntyviä lapsia ja huostaanottoja alkoholistivanhemmilta?

Saul Schubac joutui selittelemään puheitaan kun meni möläyttämään julkisuuteen asioita, joita Kokoomus ajaa ja muutkin oikeistopuoleeet on mukana myyräntyössä, jossa taka-ajatuksena on ihan selkeästi omituinen ajattelu, että ihmiset voi jakaa parempiin ja huonompiin ja huonompia voidaan syrjiä kikkailemalla poliittisesti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä