esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kommunistit

Työskentelyä 1950-luvun laivatelakalla    

Kirjailija Kaarlo Isotalo kirjoitti 1950-luvulla otsikon aiheesta romaanin nimeltä Telakka. Hän pestautui joksikin aikaa Crichton Vulcanin telakalle levyseppäryhmään saadakseen kirjaansa varten taustatietoa kommunistien ja sosiaalidemokraattien välisestä riitelystä. Se puoli kirjasta olikin niin hyvin kirjoitettu, että miesten puheista tunnistin, kenestä oli milloinkin kyse. Kirjassa esiintyi myös päähenkilönä muuan Nieminen, nuori juuri maalta muuttanut nuorukainen.

Äärestä ääreen

Matkailu avartaa, sanotaan. Matkani Puolaan, Krakovaan oli järisyttävä reissu monessa suhteessa. Kohtasimme matkallamme kauniin, historiallisen kaupungin, karmeine historiallisine kohtaloineen. Matkamme pääkohde oli Auschwitchin sekä Birkenaun keskitysleirit. Lisäksi kävimme Oscar Schinderin emalitehtaalla sekä Puolan vastarintaliikkeen kunniaksi perustetussa museossa. Näissä kohteissa oli nähtävissä ja luettavissa koko kamala kirjo II maailmansodan ajoista. Puolan valtasi ensin Saksa. Hävitys, joka tehtiin, oli sanoinkuvaamattoman julma.

Miksi 5 vuoden kommunisminvastaisen sotimisen jälkeen 24 % äänesti SKDL:oa 1945?

Miksi 5 vuoden kommunisminvastaisen sotimisen jälkeen 24 % äänesti SKDL:oa 1945?

*

Johdanto

Aikakaudet vaihtuvat.  Joskus vain jäät lähtevät ryskyen.  Routa liikkuu, kuten Matti Kuusi kirjoitti. 

Tässä idea mitä hienoimmin toteutettuna:

Eräs Talvisodan uhri – kivityömies Paavo Pajusen tarina

 

Eräs Talvisodan uhri – kivityömies Paavo Pajusen tarina

                                                                 *

Miksi suomessa on niin paljon "Putinisteja"?

Olen huomannut, että suomessa on valtavasti henkilöitä jotka kannattavat Venäjää ja Putinin politiikkaa. Usein he ovat hyvin länsivastaisia ja näkevät kaiken takana jenkit ja heidän aikomuksensa. Venäjän toiminnassa ei ole moitteen sijaa. Objektiivista kuvaa mistään tilanteesta ei ole.

Monella näyttää myös olevan pitkä historia kommunismin kannattajina. Miksi kommunisti kannattaisi Putinia? Eletäänkö näissä piireissä vielä neuvostoliiton hengessä?

Suomalaisista poliittisista oikeudenkäynneistä 1919-1926

Suomalaisista poliittisista oikeudenkäynneistä 1919-1926

  • Oikeutta politiikan peitekaavun alta –

*

Vankeinhoitohallituksen vuosikertomukset vuosilta 1919-1926 osoittavat, että maan eri oikeusistuimissa eri pituisiin kuritushuonerangaistuksiin tuomittuja ”valtio- ja maanpettureita” on rangaistuslaitoksiin saapunut eri vuosina seuraavasti:

1919: 1.200 työläistä,

1920:    734 työläistä,

1921:    326 työläistä,

Suomi ja Eurooppa talousnousuun kommunistien johdolla?

Meidän pitää kysyä kuka tekee tulosta ja mitä jää viivan alle. Jyrki Kataisen pääministerikaudella ei viivan alle jäänyt mitään. Päinvastaisen tuloksen on saanut aikaan Kiinan kommunistinen puolue, jonka hallitessa Kiinan talous on kasvanut kolmekymmentä vuotta putkeen yli kymmenen prosentin vuosivauhtia.

http://en.wikipedia.org/wiki/Historical_GDP_of_the_People%27s_Republic_o...

Ryhdyin puolustamaan kommunistien laillisia oikeuksia

to: kirjaamo@prh.fi; helsinki.sy@oikeus.fi; kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi

Sunnuntaina 13.7.2014 Helsingin Sanomissa sivulla C3 Kommunistisesta nuorisoliitosta (rekno 180.606) kertovassa jutussa kerrotaan ettei virallista jäsenrekisteriä ole.

Yhdistyslain 11 § määrää: 
”Yhdistyksen jäsenistä on hallituksen pidettävä luetteloa. Luetteloon on merkittävä kunkin jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. 

Yhdistyksen jäsenelle on pyydettäessä varattava tilaisuus tutustua 1 momentissa tarkoitettuihin tietoihin.”

Timo Soini ihmisvihaaja!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoi, että hän ei lähde mukaan äärioikeistolaisten mm. Le Penin, Ruotsidemokraattien ... kanssa yhteistyöhön, koska liikkeet ovat ihmisvihaajia.

Eilen TV-keskustelussa Soini nosti esille kommunistikortin väitellessään Paavo Arhinmäen kanssa. Useissa eri yhteyksissä Soini on kovin sanoin tuominnut kommunistit ja kansandemokraatit.

Niin kovin sanoin, että voidaan puhua ihmisvihasta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä