esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Kotoutus

Terrorists welcome?

Iltalehti uutisoi tänään tuoreen Irak-raportin julkistamistilaisuudesta, jossa käsitellään Irakin tilannetta, pakolaisuutta ja terrorismia. Julkistamistilaisuudessa puhunut Irakilaiskirjailija Yousif Haddad kertoo jutun mukaan seuraavaa: 

”Hallituksen joukot ovat voittamassa Isisiä Irakissa. Jos niin tapahtuu, taistelijat lähtevät sieltä pois. He eivät lähde sieltä Marsiin, Kuuhun vaan Eurooppaan. Sadoilla heistä on kansalaisuus Euroopassa.

Kukkahatut syöttävät kakkahuttua, MV-hörhöt maalaavat seinälle "paholaiskriisiä"

Puolueelliset ja puolueettomiksi tekeytyvät lobbaussuunnat syöttävät mediaan edelleen valitettavan kiihtyvään tahtiin agendalleen sopivaa propagandaansa. Samaan aikaan inhimillinen hätä ja vihakulttuuri leviävät hallitsemattomasti ennen niin lutuiseen tai siis vähän kai lutuisempaan Suomeenkin. Mukasuvakkien ja mukarasistien kilpailevat false flag -palopuheet ja -uhkailut vain pahentavat tilannetta silloin, kun niiden tarkoitus on kerätä pisteitä ja lyödä poliittista vastustajaa hätääkärsivien kustannuksella.

Keitä syyttäisimme terrorismista tänään, B. Uimonen!

Speculare necesse est. Somekeskustelijoilla ja taviskansalaisilla yleensäkin on ihan julkisesti oikeus esittää omia perusteltuja tai puolihuolimattomiakin arvailujamme ja epäilyjämmekin rikosten motiiveista ja mahdollisista syyllisistä. Jopa viimeaikaisiin tuhopolttorikoksiin. Toisin kuin viranomaisilla ja vapaaehtoisesti vastuullisella medialla, joita sitoo ns. syyttömyysolettama. Syyllisyyshän ratkeaa oikeasti jo rikoksen tekohetkellä, mutta vasta oikeuden päätös vahvistaa keitä virallisesti tuomitaan. Tuomiot ovat oikeusvaltiossa useimmiten lähellä ns.

Oikeusministerin turvallisuusuhka ja "paholaistulvan" hysterisointihype

Oikeusministeri pitää turvapaikanhakijoita turvallisuusuhkana. Vain/jopa kymmenkunnan raiskausjutun epäilty 2015 on tupa-hakija. Tilastoissa mamut ovat perhepiirissä ja ulkona raiskaamisalttiimpia kuin kantaväestö. So what? - Liioitellaanko "kansanryhmiä demonisoivissa paniikkireaktioissa ja nettiraivossa", vai hysterisoidaanko  tuollaisten päiväunien toteutumista manaten ja hypettäen jonkin poliittisesti motivoidun lietsonta-agendan mukaan?

Maahanmuuttajalle myönnetty kansalaisuus ei muuta suomalaiseksi

"Olen suomalainen" laulettiin tv:n  A2-pakolaisillan lopuksi käsinkosketeltavassa euforiahengessä hauskana mutta ilmeisen yliampuvana tuputuskotouttamistemppuna. Turvapaikanhakijat velvoitettiin osallistumaan heille vieraalla kielellämme yhteislauluun, 80-luvun italiaisbiisin pohjalta tehtyyn uuskansanlauluun. En tarkoita yksin määritelmällistä ristiriitaa todetessani, että paikalla olleista ulkomaalaisista ei yhdestäkään tule koskaan suomalaista.

Persuista 100 mrd euron kustannukset yhteiskunnalle

Näin vaalien alla on julkistettu erilaisia tutkimustuloksia. Viime viikolla Perussuomalaiset julkaisi teettämänsä tutkimuksen maahanmuuton aiheuttamista kustannuksista yhteiskunnalle päätyen noin 700 miljoonan euron vuotuisiin kustannuksiin. Kyseinen tutkimus oli lajissaan ensimmäinen Suomessa.

Naisia alistava uskonto lisää raiskauksia

Helsingin Tapanilassa tapahtui joukkoraiskaus. Tuo raiskattu nainen oli junalla tulossa Vantaan suunnalta. Etupäässä vantaalainen poikajoukko alkoi ahdistella häntä junassa. Kun nainen poistui junasta Tapanilassa, poikajengi seurasi häntä. Sitten tapahtui tuo rikos kuulemma jossakin ulkona.

   On todennäköistä, että muslimimaahanmuuttajien yliedustus raiskaustapauksissa saattaa johtua uskonnosta ja sen pohjalle rakennetusta kulttuurista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä