esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Massojen ryhmäregressio

Hajoita ja hallitse toimii edelleen, koska sinä olet tyhmä (ja minäkin olin)

Joku sanoi että sokeiden valtakunnassa yksisilmäinen on kuningas, saattoi olla kreikkalaista alkuperää oleva lohkaisu. Vaikka istun internetin äärellä, en halua tarkistaa. Minulla on varmuus. Niin on monella muullakin. Pian keskustelemmekin jostain aivan muusta kuin mikä on tämän avauksen varsinainen aihe ja juuri sellaisissa ominaisuuksissa ovat pahoinvointimme juuret. Etsimme niiden aiheuttamalle turhautumiselle mieluummin syyllisen jostain muualta kuin omasta toiminnastamme.

"Hier ist kein Warum" , mutta me voimme nyt kysyä vapaasti miksi?

 Heikki Hilvo kirjoitti  blogin  samasta aiheesta  eilen ja siinä tuli minulle  monta arveluttavaakin asiaa ja kysymystä esille. Ensimmäisenä jonkun kommentoijan arvelu, ettei massiivista juutalaisiin kohdistunutta kansanmurhaa edes tapahtunut ja miksi muista kansanmurhista ei niin paljoa edes puhuta. Totta onkin , ettei mistään muista kansanmurhista näytetä edelleen dokumentteja niin paljoa kuin tästä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä