esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Politiikan unelmajoukkue

Dream Team Suomen hallitus .

Olen semmosta miettinyt monesti . Kun nyt kun eri puolueet kilvoittelee äänestäjien suosiosta . Vastustajien nujertamiseen ja mustamaalaamiseen käytetään valtavat aika ja energia varat . Lähes kaikki keinothan on sallittuja suosiosta kilpailussa . Ex-ammattirikollisen Volvo Markkasen isältään saaman elämän ohjenuoran mukaan konsanaan "-Kaikkea saa tehdä , kunhan häntä ei jää oven väliin" . Niin semmosta ajatellu kun jokaisessa puolueessa on järkeviä ja sitten vähemmän järkeviä .

Force majeure - ylivoimainen este

Tänä aamuna on Pohjoismaisen voimajärjestelmän tila näyttänyt tuulivoiman osalta 5 % osuutta sähkön kokonaistuotannosta. Tuulivoimateollisuus on luonnon armoilla usein ja yllättäin! Ja kun ovat luonnon armoilla, ja kun ei tuule, tuulivoimateollisuus ei voi toimittaa sähköä, aina kun lakkaa tuulemasta Pohjoismainen voimajärjestelmä kääntyy muiden sähkövoiman tuottajien puoleen.

 

State of the Nordic Power System

 

Timo Soinin joukkueen pelaajia ei mahdutettu politiikan unelmajoukkueeseen

 

Iltalehti kysyi  eilen kahdeksalta  eduskuntapuolueen puoluesihteeriltä   omaa politiikan unelmajoukkuetta.  Kukin  sai  valita viisi politiikassa tällä hetkellä toimivaa  joukkueeseen.  Oman puolueensa kuuluvaa henkilöä  ei saanut nimetä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä