esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Syyttäjänvirasto

Poliisin ja syytäjän hyvä veliverkosto

Onko tosiaan niin, etta poliisilla ja syyttäjillä on salaisia sopimuksia voimassa. Huumeiden kohdalla tämää on todennaköisesti totta. Mitä tälläiset sopimukset kertovat kansalaisille? 

Voiko syyttajiin luottaa,enta poliisiin?

 

Saako poliisi valehdella. No saa jos kyseessä on esim huumeet. Tai tavoite lisätä määrärahoja.

 

Uusi tutkintapyyntö tehty - valehteliko poliisi? Seiskan kuva paljastaa: Jari Aarnion naapuri joutui salaisen kotietsinnän kohteeksi  - 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/201808252201157842_u0.shtml

Poliisijohtaja Pastersteinin vuokraustoimien laillisuus on tutkittava

Eilen ja tänään on uutisoitu kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) toimia siitä, onko hän nostanut väärin perustein korotettua kulukorvausta syyskuusta 2013 lähtien, kun on vuokrannut poliisijohtaja Dennis Pastersteinilta (kok.) vuokrasopimuksella tilaa asuintilaksi.

Julkisuudessa sen sijaan ei ole käsitelty Liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pastersteinin toimintaa vuokrausasiassa. Onko hän toiminut oikein ja lainmukaisesti?

EU:n varoista katoaa joka vuosi yli 500 miljoonaa euroa petosten seurauksena

 

"EU-syytäjävirasto on välttämättömyys" - hanke etenee perin tahmeasti

Aamulehti julkaisi 2.5.2015 erikoisen Vieraskynä-artikkelin.

Tässä tiivistelmä AL:n verkkosivuilta 4.5.2015, http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194978224242/artikkeli/puheenaihe+eu-syyttajanvirasto+on+valttamattomyys.html

*

Jutussa kolme huomattavaa EU-toimijaa vaatii:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä