esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Viihde-ohjelma

Yleleaks ja Uutisvuoto joutaskohan jo unhohlaan

Ei uusia oivalluksia eikä oiken ees hauskuutta. Myötähävetti oikeasthaan sen Baba Lybeckinki puolesta, se nauro niinko ymmärtämätön hölmöilyille.

Se Yleleaksin loppulauluki, tyhjä piste iin päälle, tyhmä ja alkkeellinen.

Uutisvuodon seksipuhheissiinki ne esittäjät oli vähän liian vanhoja vai olenko mie itte liian vanha. Siis jotenki niin turhanaikasta hömpänpömppää.

Ja kuinka ussein näitäki mainostettaan muitten ohjelmien alussa! En tajua, mikä ero on mainostelevisioilla ja näillä Ylen kanavilla, jokka niitä trailereita ajjaa niinko mainostelevisiot mainoksia.

Vetoomus vanhemmille ja lapsiasiavaltuutetulle

Luin, kuten moni muu, huolestuneena ilmoitus televisio-ohjelmasta, johon haetaan "monikulttuurisia lapsia" virpomaan.

MTV3:n Kiirastorstain suorassa Enbuske, Veitola & Salminen –viihdeohjelmassa on haastateltavana perussuomalaisten kansanedustajan Lea Mäkipään avustaja Terhi Kiemunki.

MoonTV, mikä ihmeen TV?

 

Taannoisilta ajoilta muistan, kun muistaakseni juurikin MoonTV teki gonzo ohjelmaa muunmuassa Satu Lapin meikkauksesta ja rintojen teippauksesta. Tuolloin elettiin aikaa, jolloin nettilähetysten toteuttaminen ei verkon nopeudesta johtuen ollut mahdollista. Olihan se kiva katsoa Satu Lapin tisuloita, mutta sisältö oli ikäänkuin hakusessa.

Olivatko esi-isämme tappajahörhöjä?

Luen valituksia siitä, että valokuvaaja kuvaa aitoa materiaalia tyttöjen sukuelinten silpomisesta, kuulen kun valitellaan aidon väkivallan kuvaamista, jossa näytetään kun lapset altistuvat Syyriassa brutaalin väkivallan kohteeksi. Valitellaan sitä kuinka yksityiskohtaisesti kuvaillaan tyttöjen sukuelinten silpomista. Tänään luen valituksia siitä, että eläimiä tapetaan televisiossa Farmi reality-ohjelmassa. Hyvät ihmiset, laitetaanko lintukodossa laput silmille? Mennään omaan pesään, suljetaan ovet, ikkunat ja silmät. Eristetään itsemme maailmalta ja ollaan kohtaamatta totuutta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä