esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Asenneilmasto

Setä Tuomon tupa

Uudelle hallituksellemme.  Olemme veronkeräysvaroistamme jo yli  viisikymmentä vuotta maksaneet Afrikkaan kehitysapua.  Ja homma jatkuu.

Setä Tuomon tupa minua lapsena itketti.   Tänään aikuisena itkettää suomalaisten sinisilmäisyys.

 

Muutama lisäajatus ilmastonmuutoskeskustelusta.

Ollaanko kaikki kivet todellakin käännetty nyt ympäri?

 

Ollaanko tällä hetkellä tehty kaikki mitä voidaan tehdä? Onko todellisuus tosiaan kaikilta osin sellainen, että meidän pitää pudottaa useita satoja prosentteja kulutustamme, jotta ilmastonlämpeneminen saadaan todellakin pysäytettyä.

 

Mitä ollaan todella tehty ja kenen ehdoilla.

 

Hyviä kysymyksiä kaikki.

 

Joko agendasta siirrytään urgendaan?

Kiinnostavaa nähdä miten eri tahot/puolueet välittömästi ryhtyivät käyttämään tuore ilmastoraportti omiin tarkoituksiinsa. Kotimaiset vihreät (Satu Hassin suulla) toteavat ihan aiheellisesti, Uuden Suomen haastattelussa, että pääministeripuolue keskustalla on kaksi pahaa kipupistettä ilmastopolitiikkaan liittyen: hiilinielut ja turve. 

Jokapäiväinen ilmastomme muutos

Ei päivää, jotta emme ilmastoa muuttaisi, merien pintoja nostattaisi.  Ihmetyttää kuitenkin, kun merien o-tasoa ei vieläkään  ole uudelleen määritelty.  Edelleen voisin myydä matoja Helsingissä Kolera-altaan samoilta reunakiviltä kuten 50-luvulla.

Malediivien hallitus jo vuosia sitten piti ilmastopropagandistisen kokouksen veden alla.  Ei purrut minuun.  Miksi Malediivit toimestani uppoaisi kun vastaava saariryhmä, Galapagossaaret uppoavat luontaisesti alkusijoilleen mistä tulivuorenpurkaus aikoinaan saariryhän nosti.

Regulaatio, vaiko deregulaatio

Mitä suomalainen tavallinen ihminen oikeasti haluaa? Haluaako asua sääntelytaloudessa vai markkinataloudessa, jossa sääntely on viety minimiin?

ST1 keulakuva Mika Anttonen vannoo regulaation nimeen ilmastonmuutoksessa. Hänen mielestään poliittisella ohjauksella saataisiin ilmastoasiat kuntoon parhaiten. Vaikka arvostankin Mika Anttosta nerona, niin tässä asiassa mies puhuu omaan pussiinsa.

Miksi Suomi on Suomi ja Ruotsi on Ruotsi ja vaalit eivät nuoria kiinnosta?

Mutta kun Liittoutuneiden Valvontakomissio, jossa oli neuvostoliittolaiset jäsenet, lähti kuvan

Tuomas Enbuskella on pieni pippeli

Minua pyydettiin kirjoittamaan vastine tähän artikkeliin http://www.apu.fi/artikkeli/tuomas-enbuske-feminismi-vihapuhetta . En halunnut tarttua aiheeseen, koska en nähnyt koko keskusteluun osallistumisessa mitään voitettavaa. Itse artikkeli on älyllisesti terävä kuin voimariini ja sen viestistä ovat kiinnostuneita vain jo valmiiksi feminismiä vihaavat. Muutin kuitenkin mieleni. Minulla on vain voitettavaa juuri noista syistä.

Yrittäjän Päivänä

Voi sitä riemun määrää muiden puolueiden, mutta mitä ilmeisimmin myös median keskuudessa, kun pitkään niin gallupeja kuin maata johtanut Kokoomus on peräjälkeen tehnyt useampia harha-askeleita. 

Viva Finlandia!

Olen tässä jo vuosia ihmetellyt ja miettinyt mistä meille suomalaisille tyypilliset ajattelumallit ja asenteet on alunperin opittu? Kasvatuksesta? Televisiosta? Mediasta? Koulutuksesta? Tarkoitan lähinnä sitä, että lähes aina kaikki hyvät joskus lennokkaatkin tai hurjat ideat, visiot, unelmat, kirjoitukset tai liikeideat ammutaan välittömästi alas ja puukotetaan hengiltä niin nopeasti kuin mahdollista. Aivan kuin ne olisivat ruttoakin suurempi uhka.

Hyvä pääministeri, miksi haluat nakertaa ikäihmisten itsetuntoa?

Olemmehan me ikääntyneet jo monessa liemessä keitettyjä, mutta liika on sittenkin liikaa.

Satuin avaamaan radion, kun pääministeri Katainen taas kerran kertoi miten syy moniin ongelmiin on ikääntyneiden ja ikääntyvien suuri määrä.

Koko tämän ajan  minkä tämä hallitus on istunut ikääntyvät ovat olleet hampaissa. Eipä ole juuri ollut sisäpoliittisia keskusteluja ilman tämän ongelman huomioimista.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä