esaniemi0 Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut maahanmuutto. Suomessa lienee n. 5,5 miljoonaa mielipidetä vastaanottokyvystämme, tässä yksi.

Kaikki blogit puheenaiheesta Uskottavuus

Mediapommi räjähti Saksassa

Saksassa räjähti negatiivinen mediaspommi, kun Der Spiegel, arvostettu laatuaikauslehti, paljasti keskiviikkona, että sen monesti palkittu toimittaja Claas Retolius oli useissa raporteissaan turvautunut kokonaan tai osittain itse keksimiinsä haastateltuihin tai haastateltuihin. Tämän uutisen laaja-alaisuutta on vaikeaa ellei mahdotonta ymmätää Suomessa, koska täällä ei ole ainuttakaan julkaisua, jonka arvostus on der Spiegelin tasolla.

Timo Soini ja gallupit

Timo Soini  valaa omissa plokeissan usko puolueensa jäseniin ja kannattajiin. Perussuomalaisten kannatus on viimeisimmissä kyselyissä painunut jo alle 8%:n. Tälläkin palstalla tuntuu siltä, puolueen  uskollisimipienkin kannattajien usko jo horjuu. Soini on plokeissan kertonut, ennen seuraavia eduskuntavaaleja tulee vielä monta gallupia. Aika kuitenkin kuluu  ja vaalit lähestyvät jokaisen gallupin myötä. 

 

Miksi demareita tarvitaan?

Vastauksena ei voi olla se, ettei demareita tarvita ,vaan että miksi tarvitaan. Miksi kysyn sellaista? Suomen historiaa jonkun verran lukeneena olen oppinut demareiden historiallisista vaalivoitoista, vastoinkäymisistä ja yhteistyökyvystä muiden puolueiden kanssa. Ilman demareita tuskin Suomi olisi koskaan kehittynyt agraariyhteiskunnasta hyvinvointivaltioksi, jossa kaikilla lapsilla on ollut yhtäläiset mahdollisuudet kouluttautua ja edetä työelämässä kotitaustasta riippumatta.

Voiko puolustuskykyymme luottaa?

TNS Gallupin tutkimuksen mukaan puolet suomalaisista ei luota Suomen kykyyn puolustaa maataan. Näistä suomalaisista kymmenen prosenttia piti kykyä suorastaan kehnona. Jos näin todella on, on jotain puolustuskyvystä kertomisessa mennyt pieleen. Tähän maahan on nimittäin erittäin vaikea tulla väkisin.

Saavutukset vaativat luottamusta

Benji-hyppääjän on voitava luottaa täysin niihin ihmisiin, joitten järjestelyt tekevät turvallisen tästä muuten hengenvaarallisesta elämyksestä.

Naurettavaa talouden ennustamista.

Kysynpä vain, että miksi ?

Siis miksi lähes jokainen valuuttaan liittyvä laitos suorittaa säännöllisin väliajoin talous ennusteita Suomen tulevaisuudesta, vaikka kyseisillä ennusteilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä !

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä